2 porcijoms:
150 g virtų makaronų
150 g grietinėlės
50 g pelėsinio sūrio
170 g sūdytų krevečių
2 saujų tarkuoto parmezano
Išvirkite makaronus įprastai. Tuo pačiu metu spėsite pagaminti padažą makaronams. Dalį skysčio pataupykite.
Į keptuvę supilkyte grietinėlę, ir sudėkite pjaustytą pelėsinį sūrį, įpilkyte skysčio iš makaronų, kad padažas nebūtų per daug tirštas. Keptuvę nukelkite nuo ugnies. Į padažą supilkyte virtus makaronus, tarkuotą parmezaną ir nusausintas krevetes. Papuošti galite šviežiomis žolelėmis.
Receptas ir nuogirdų :)
2009 m. vasario 6 d., penktadienis
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą